در جلسهای که اخیراً با حضور رئیسجمهور برگزار شده بود، وزارت جهاد کشاورزی موظف شد قیمت ۱۰ قلم کالای اساسی خوراکی را تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ تثبیت کند.
وزارت صمت جدیدترین آمار تغییر قیمت ها را منتشر کرد که در آن قیمت ۲۹ کالا، از جمله انواع روغن و برنج بیش از ۱۰۰ درصد، ۲۸ کالا بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد و ۳۰ کالا زیر ۵۰ درصد افزایش یافته و قیمت یک نوع تیرآهن نیز کاهش داشته است.
حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و اجرای طرح مردمیسازی یارانهها در اواخر اردیبهشتماه امسال هرچند با گرانی در ابتدای امر همراه بود اما در نهایت موجب ثبات قیمتها در طول چهار ماه اخیر شد.
بررسی آمارهای مرکز آمار ایران نشان میدهد، سه گروه از مجموع کالاهایی که در دسته خوراکیها و آشامیدنیها قرار دارند طی یک ماه گذشته با کاهش قیمت مواجه شدند.
هر چند رییسجمهور لایحه «اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور» را به مجلس ارسال کرده، اما روز گذشته اغلب نمایندگان مجلس نسبت به این لایحه اعتراض کرده و اظهار داشتند، حاضر به قبول درخواستهای دولت برای حذف قید «به نرخ پایان شهریور ۱۴۰۰» نیستند. اظهاراتی که نمایندگانی مانند اسماعیل حسینزهی نماینده مردم خاش به آن اشاره و از دولت به خاطر طرح چنین خواستهای ...
بررسی قیمت کالاهای اساسی در ابتدای تیرماه نسبت به شش ماه قبل، یعنی دی ماه سال گذشته، نشان میدهد که قیمت کالاها در شش ماه گذشته بین دو (گوجه فرنگی) تا ۷۶ (گوشت مرغ تازه) درصد افزایش یافته است.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس از برگزاری جلسه غیرعلنی صبح امروز مجلس برای بررسی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و آخرین وضعیت تامین نهاده های ضروری و کالاهای اساسی با حضور ۳ عضو کابینه خبر داد.
بررسی وضعیت کالاهای اساسی و اقلام ضروری خانوار در هفته دوم خرداد ۱۴۰۱ حاکی از ادامه روند افزایشی قیمت گوشت گوساله است ضمن اینکه محدودیت در عرضه شکر همچنان ادامه دارد.
بررسی وضعیت بازار کالاهای اساسی و اقلام ضروری خانوار در هفته اول خرداد ۱۴۰۱ حاکی از افزایش قیمت برنج، حبوبات و لبنیات در مغازهها است ضمن اینکه قیمت مرغ و تخممرغ به زیر نرخ مصوب رسیده است.
بررسی وضعیت بازار کالاهای اساسی در هفته دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ حاکی از این است که قیمت کالاها همچنان گران است و در برخی موارد از جمله شکر و روغن، کمبود عرضه وجود دارد.
رصد و پایش قیمت اقلام اساسی و پرمصرف بازار تا ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۰ نشان از آن دارد که اکثر کالاهای اساسی طی یکساله منتهی به اسفند با رشد قیمت روبرو شده اند.
بر اساس ابلاغ گمرک ایران به گمرکات اجرایی، مالیات بر ارزش افزوده واردات گندم، برنج، دانه های روغنی، انواع روغن خام، قند، شکر و گوشت قرمز معادل یک درصد اعلام شد.
تأمین مایحتاج ضروری مردم و بهبود معیشت، مهمترین اولویت دولت سیزدهم است، بر این اساس از ابتدای امسال تا پایان آبانماه ۱۱.۱ میلیارد دلار اعتبار برای واردات و تامین کالاهای اساسی پرداخت شده که در مقایسه با سال گذشته ۶۳.۲ درصد رشد داشته است.